Contact

Als u vragen/opmerkingen hebt over de inhoud van het boek, of om een andere reden contact wilt opnemen met de auteurs, mail dan aan auteur@netwerkenwerkt.nl

Bent u op zoek naar begeleiding op basis van de methode uit het boek Netwerken, zo eenvoudig is het (niet)? Neem dan contact op met Netwerk-partners, het bureau Rob van Eeden & Els Nijssen met wie hij Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt schreef.
Rob van Eeden
Rob van Eeden werkte van 1994 t/m 2002 voor het gerenommeerde outplacementbureau Van Ede & Partners als loopbaanconsulent, Netwerken werktwaar hij honderden cliënten begeleidde bij outplacement en andere loopbaanveranderingen.
Met de publicatie in 2004 van Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt is zijn doel: de ‘onttovering’ van het begrip netwerken, het begrijpelijk en toegankelijk maken voor brede groepen in de samenleving. Inmiddels in 22ste druk verschenen.
In 2009 verscheen z'n tweede boek over netwerken:
Netwerken, zo eenvoudig is het (niet), bestemd voor al die mensen die de waarde van een netwerk in privé, maar ook in werk en zakelijk inzien en er graag meer over willen weten.
LEES VERDER. Of bekijk zijn Linkedin-profiel.